İçme Suyu İnşaatına Sürekli Denetim

Manavgat Belediyesi`nin başlattığı 20 Milyon Avro`luk Dev AB Destekli İçme Suyu İnşaatı Projesi çalışmaları tüm hızıyla ilerlerken Avrupa Birliği temsilcileri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri sürekli Manavgat`a gelerek denetimlerde bulunuyor, toplantılar yapıyor.

Manavgat Belediyesi`ne son olarak Avrupa Birliği Delegasyon Başkanı Arif Karbak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`ndan AB Yatırımlar Dairesi Başkanı Ercan Tortop, Bakanlık Manavgat Su Projesi Sorumlu Uzmanı Gamze Türkmen ve Uzman Yardımcısı Meltem Yılmaz geldi. Belediye Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu ve AB İçme Suyu İnşaatı çalışma ekibi ile birlikte önce toplantı yapan heyet daha sonra çalışmaları denetlemek için arazi gezisine çıktı.

Belediye Başkanlık binasında yapılan toplantıda AB İçme Suyu İnşaatı çalışmalarının gelişim programı hakkında bilgiler verildi.İdari ve iç yazışmaların nasıl yapılması gerektiği konuları konuşularak belediye ekipleri bilgilendirildi. Öğleden sonraki programda heyet hep birlikte işyeri denetimlerine çıktı. Ekip, yeni tamamlanan Kızılağaç, Sorgun ve Hatıplar Bölgeleri ile devam eden Ulukapı ve Sülek yolundaki çalışmaları inceledi.Çalışmaların yerinde ve sağlıklı yürüyüp yürümediğini denetleyen AB ve Bakanlık yetkilileri, hatalı bulunan boruların değiştirilmesi yönünde talimatlar verdi.Heyet daha sonra Sülek Tepesi`nde yapımı devam eden 10 bin metreküplük su deposunu ziyaret ederek bilgiler aldı.