Manavgat Belediyesi İçme Suyu İnşatında Sona Geldi

Manavgat Belediyesi`nin kentin 50 yıllık içme suyu sorununu çözmek amacıyla Avrupa Birliği desteğiyle yürüttüğü 20 milyon Avroluk İçme Suyu İnşaatı Projesi`nin sonuna gelindi.

Avrupa Birliği,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Manavgat Belediyesi`nin ortaklaşa yürüttüğü içme suyu inşaatı projesi ile ilgili olarak son denetim toplantısı Manavgat Belediyesi`nde yapıldı.Belediye Meclis Toplantı Salonu`ndaki son toplantıya Avrupa Birliği Yatırımlar Dairesi Başkanı İsmail Raci Bayer,AB Yatırımlar Dairesi Koordinatörü Eyüp Kaan Moralı, AB Yatırımlar Dairesi Uzmanı M.Sait Çiçek,AB Yatırımlar Dairesi Denetmeni Yeliz Öymen,AB Yatırımlar Dairesi Sözleşme Uzmanı Meltem Yılmaz,Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Temsilcisi Nilgün Akbulut Çoban, Koltek Müşavirlik Altyapı Projeleri Grup Müdürü Azize Özdemir ve müteahhit firma temsilcileri ile Manavgat Belediyesi`nin AB Çalışma grubunda yer alan ekip katıldı.

Gün boyunca süren toplantıda içme suyu inşaatı çalışmaları ile ilgili denetimler yapıldı,bilgiler alınıp verildi.İçme Suyu inşaatı çalışmalarının Manavgat`ta tamamlanmak üzere olduğu ve Ağustos ayından itibaren de kentin kanalizasyon alt yapısının yenilenme işlerine başlanacağı açıklandı.Son denetim toplantısı sonrasında katılımcılar Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ile hatıra fotoğrafı çektirdi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat`ta içme suyu sorununun çözümü için başlanan çalışmalarda sona gelindiği için mutlu olduklarını dile getirdi.Başkan Sözen,Haziran ayı (bu ay) sonunda da Manavgat`ın yenilenen içme suyu alt yapısı için bir açılış töreninin düzenleneceğini söyledi.