Huzurevinin Temeli Atılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,kentte yıllardır eksikliği hissedilen Huzurevi`ni hayata geçiriyor.Projesi hazırlanıp ihalesi de yapılan Huzurevi inşaatının temeli,24 Temmuz 2013 Çarşamba günü (YARIN) Mimar Sinan Mahallesi`ndeki huzurevi inşaat alanında Saat 19.30`da atılacak.

Sözen;``Sevincimizi Paylaşalım``
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük yatırımlarından bir tanesini daha hayata geçiriyor.Her geçen gün büyüyen Manavgat`ta bir huzurevinin bulunmaması, Manavgat halkını üzüyordu.Manavgat Belediyesi`nce ihalesi yapılan huzurevinin temeli 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü (YARIN) Mimar Sinan Mahallesi`ndeki huzurevi inşaat alanında Saat 19.30`da atılacak.Ardından verilecek iftar yemeğinden sonra ise semazen gösterisi yer alacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını huzurevi inşaatının temel atma törenine davet ederek,``Gelin bu anlamlı hizmetin sevincini hep birlikte paylaşalım``dedi.

İhtiyacı Karşılayacak
Mimar Sinan Mahallesi`nde 988 ada 10 parselde belediyece ayrılan 1500 m2`lik alana yapılacak olan huzurevinde kapalı 1284 m2 olacak.21 odası bulunacak olan huzurevinde yaşlıların bakım ve ihtiyacına yönelik olarak her türlü ayrıntı düşünüldü. Manavgat Belediyesi Huzurevi`nde yaşlılarımızın kalacağı bütün odalarda banyo, tuvalet ve TV köşesi bulunacak. Her katta doktor odaları yer alacak. Kullanılacak olan ortak alanlarda ise lobi,hobi odası,kütüphane yer alacak.Bahçede yaşlılarımızın zamanlarını geçireceği 2 adet kamelya bulunacak.Yangın merdiveni ve asansörlü olarak projelendirilen huzurevi inşaatının 1 ay içerisinde temelinin atılacağı belirtildi.