Huzurevinin Temeli 24 Temmuz`da Atılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,kentte yıllardır eksikliği hissedilen Huzurevini hayata geçiriyor.

Projesi hazırlanıp ihalesi de yapılan Huzurevi inşaatının temeli,24 Temmuz 2013 Çarşamba günü Mimar Sinan Mahallesi`ndeki huzurevi inşaat alanında Saat 19.30`da atılacak. Ardından verilecek iftar yemeğinden sonra ise semazen gösterisi yer alacak.

Sözen;``Sevincimizi Paylaşalım``
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük yatırımlarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Her geçen gün büyüyen Manavgat`ta bir huzurevinin bulunmaması, Manavgat halkını üzüyordu. Manavgat Belediyesi?nce ihalesi yapılan huzurevinin temeli 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü Mimar Sinan Mahallesi`ndeki huzurevi inşaat alanında Saat 19.30`da atılacak. Ardından verilecek iftar yemeğinden sonra ise semazen gösterisi yer alacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 24 Temmuz`da huzurevi inşaatının temel atma törenine davet ederek,``Gelin yaşlılarımıza vereceğimiz bu anlamlı hizmetin sevincini hep birlikte paylaşalım``dedi.

İhtiyacı Karşılayacak
Mimar Sinan Mahallesi`nde 988 ada 10 parselde belediyece ayrılan 1500 m2`lik alana yapılacak olan huzurevinde kapalı 1284 m2 olacak.21 odası bulunacak olan huzurevinde yaşlıların bakım ve ihtiyacına yönelik olarak her türlü ayrıntı düşünüldü. Manavgat Belediyesi Huzurevi`nde yaşlılarımızın kalacağı bütün odalarda banyo, tuvalet ve TV köşesi bulunacak. Her katta doktor odaları yer alacak. Kullanılacak olan ortak alanlarda ise lobi, hobi odası, kütüphane yer alacak. Bahçede yaşlılarımızın zamanlarını geçireceği 2 adet kamelya bulunacak.Yangın merdiveni ve asansörlü olarak projelendirilen huzurevi inşaatının 1 ay içerisinde temelinin atılacağı belirtildi.

Sözen;``Huzurevini hayata geçirdiğimizde ağlarız``
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte yıllardır eksikliği hissedilen Huzurevi?ni hayata geçirdikleri için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sözen,``Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır.Toplumdan kopmayan,yüreği genç,anlayışlı, tecrübeleriyle gençlere ve bizlere yol gösteren yaşlılarımız,çevresine anlam katan en önemli değerlerimizdir. Yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim görevimiz.Onların her biri dimdik ayakta duran çınarlardır.Biz`Manavgat`ta yaşlılarımızın kalacağı bir huzurevini hayata geçirip,ellerini öpmek için ziyarette gittiğimiz gün ağlarız` demiştik.İşte şimdi huzurevimizi hayata geçiriyoruz.Kentimizin bir eksiği daha giderilmiş olacak.Tüm halkımızı temel atma törenimize davet ediyorum``diye konuştu.