Manavgat Belediyesi`nden Hizmet Seferberliği

Manavgat Belediyesi, kent içinde bugüne kadar hizmet götürülmemiş bölgeleri yeniden yapılandırmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü son olarak Kavaklı, Şelale ve Kasaplar Mahallelerinde yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi seferberliği başlattı.Çalışmalar kapsamında Şelale Mahallesi`ne 3 adet de küçük park yapılacak.

3 Mahallede Çalışma
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halktan gelen yoğun istek ve talepleri değerlendirerek hizmetle tanışmamış bölgelere hizmet götürmeye devam ediyor.Başkan Sözen`in talimatıyla son olarak Kavaklı, Kasaplı ve Şelale Mahalle`lerinde yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi seferberliği başlatıldı.

Kavaklı ve Kasaplar Düzenleniyor
Kavaklı Mahallesi`nde 6528, 6537, 6542, 6561 ve 6565 Sokaklar ile Kasaplar Mahallesi 8511.Sokakta kaldırım ve yol düzenlemesi yapılacak. Düzenlemeler kapsamında çalışma yapılan bölgede 1 adet 20 araçlık otopark da düzenlenecek.Çalışmalarda toplam kaldırım uzunluğunun 1550 metre olduğu,7725 metrekare parke,4250 metre ise kaldırım bordürü döşeneceği açıklandı.

Şelale Mahallesi`nde Çalışmalar Genişletildi
Manavgat Belediyesi ekipleri,Şelale Mahallesi Cengiz Topel Caddesi`nden başlayan ve 10 sokağı kapsayan yol genişletme,kaldırım düzenlemesi ve kavşak yapımı çalışmalarına ilave olarak 2 sokak ve 3 park yapımı da eklendi.3523 ve 3527.Sokaklarda yol genişletme ve kaldırım çalışmaları yürüten ekipler,3587.Sokakta 500 metrekarelik,3521.Sokakta 700 metrekarelik ve 3519.Sokakta 1151 metrekarelik parkların yapım çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlayacak.

Sözen;``Amacımız Tüm Kente Eşit Hizmet Götürmek``
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte asfalt,yol,kaldırım ve alt yapı gibi hizmetlerle tanışmamış olan bölgelere hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.Başkan Sözen,``Kentimizin Kavaklı,Şelale ve Kasaplar Mahallelerinde düzenleme eksikleri vardı.Halktan da yoğun talepler geliyordu.Parselasyon planları 25 yıl önce yapılarak imara açılmasına rağmen bu bölgeler hizmetle tanışmamıştı.Amacımız belediyemizin imkanları ölçüsünde tüm kente eşit şekilde hizmet götürebilmek. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak bölgelerden çıkmayı planlıyoruz.Çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlıklar nedeniyle ise halkımızdan tekrar özür diliyoruz``.