Hisar Caddesi Asfaltlanıyor

Manavgat Belediyesi kentin en köklü ve en eski caddelerinden birisi olan Aşağıhisar Mahallesi`ndeki Hisar Caddesi`nde çalışmalarında sona geldi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hazırlanan projesi eksiksiz uygulanan caddede esnafın ve vatandaşların daha fazla sıkıntı çekmemesi amacıyla asfalt döküm işlerini başlattı. Çalışmalar kapsamında kaldırımlar yenilendi, projeye göre çiçeklikler yerleştirildi. Hisar Caddesi ve Güllük Caddesi`nin kesişiminde bulunan döner ada kavşağa süs havuzu yapıldı. Çift başlı aydınlatmalar yerleştirilen cadde görsel güzelliğine kavuştu. Başkan Sözen, cadde esnafının ve vatandaşların yol düzenleme çalışmasında belediyeye büyük destek verdiklerini söyledi.

Sözen,``Esnafımızın ve halkımızın daha fazla sıkıntı çekmemesi için belediye olarak asfalt döküm işini hızlandırdık. Çalışmalarımızda sona geldik. Yeniden düzenlenip kimlik kazandırılan Hisar Caddemiz`de inşallah hareketlilik daha çok artacaktır. Bu düzenlemenin esnafımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Çalışmalarımıza katkı veren tüm Manavgat halkına teşekkür ediyorum``dedi.