Herford`da Açılışa Hazırlık

Manavgat Belediyesi ekipleri,1.5 kilometrelik Herford Caddesi`ne son rötuşları yapıyor.Bisiklet yolundan,aydınlatmaya, yeşillendirmeden kaldırıma kadar her aşaması tamamlanan cadde,sıcak asfaltının da dökülmesiyle açılışa hazır hale getirildi.

Manavgat Belediyesi kentin en büyük ana arterlerinden birisi olan Herford Caddesi`ndeki çalışmalarını tamamladı. 1.5 kilometrelik Herford Caddesi`nde yer altı çalışmalarıyla, yol, kaldırım, refüj, bisiklet yolu, kavşak ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonlandırıldı. Aydınlatmasıyla da ışıl ışıl hale getirilen yola son olarak sıcak asfalt da döküldü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

Titreyengöl`e Bağlanacak
Herford Caddesi ile Manavgat kent merkezi Titreyengöl turizm merkezine en kısa yoldan bağlandı. Cadde vatandaşların en çok tercih ettiği ana arterlerden birisi haline geldi. Çalışmalar kapsamında 3 bin 488 metre kanalizasyon, 2 bin 393 metre yağmur suyu hattı, 4 bin 679 metre kaldırım ve bordür, 3 bin 617 metre yol ve orta refüj bordür, 5 bin 56 metre bisiklet yolu ve çiçeklik, 277 metre yaya geçidi bordür tuğla, 2 bin 063 metre kaldırım arkası duvar yapıldı. Yer altı çalışmaları kapsamında ise bin 475 metre aydınlatma kablosu ve borusu yerleştirildi.

Kent Trafiği Rahatlayacak
Bin 500 metrelik yolun 300 metrelik kısmı ise Gülveren Caddesi?ne bağlantı yolu olarak açıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, böylesine önemli bir ana arteri kente kazandıracakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Sözen,``Herford Caddemiz kentimizi deniz kıyısına bağlayan en önemli ana caddelerden birisi oldu. Böyle büyük bir caddeyi kente kazandırdığımız için mutluyuz. Açılışımızı ağustos ayı içinde yapacağız. Herford kent trafiğini de rahatlatacak``dedi.