``Anam,Bacım,Avradım``Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu`nun ``Anam,Bacım, Avradım``adlı oyunu, Manavgat Belediyesi`nin organizasyonu ile 100.Yıl Kapalı Spor Salonu`nda sahnelendi.

Kadına yönelik şiddeti konu alan müzikli trajik komediyi Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek,CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile kadın izleyicilerin yoğunlukta olduğu Manavgat halkı izledi.Yönetmenliğini Murat Sarı`nın yaptığı oyun, Türkiye`de giderek artan namus cinayetlerini,erkek egemen toplumda kadının gördüğü baskıları ve şiddeti anlatan oyun izleyenleri kimi zaman üzdü,kimi zaman düşündürdü,kimi zaman da güldürdü.

İnanç Yılan`ın 2008 yılında yazdığı oyun,güncelliğini hala koruyan önemli bir toplumsal soruna ışık tutması nedeniyle Manavgat`ta büyük ilgi gördü.Oyun kahramanının genç kızlık hayallerinin bir bir yıkılmasını ve kadına eziyet eden zihniyeti de ciddi biçimde eleştiren oyun izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.Gece sonunda Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,oyunculara çiçek takdim etti.