Prof. Hatipoğlu Manavgatlılarla Buluştu

Manavgat Belediyesi,Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve dini sohbet üstadı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu`nu, muhteşem bir organizasyonla Manavgat halkıyla buluşturdu.

Gönül Sohbetleri adı altındaki buluşma Irmak Garden`da gerçekleşti.Prof. Nihat Hatipoğlu`nun sohbetini dinlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,eşi Hatice Sözen,annesi Türkan Sözen,belediye başkanları,CHP İlçe yöneticileri ve binlerce seveni katıldı.Başkan Şükrü Sözen, Prof.Dr.Hatipoğlu`nu kapıda karşılayarak,davetlerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Manavgatlılar,Hatipoğlu ile fotoğraf çektirmek ve dertlerini yüzyüye paylaşmak için adeta birbirleriyle yarıştı.Üçaylar içinde olduğumuz şu günlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirten Hatipoğlu,Manavgat`ta olmaktan dolayı da onur duyduğunu söyledi.Yaklaşık 1.5 saat süren programda Hatipoğlu, vatandaşlara hadislerle anlatımlarda bulundu.Bu arada işitme engelli vatandaşlar için de özel çeviri yapıldı.İslamiyet`in kadına verdiği önemden de bahseden Hatipoğlu,yine kadın ve çocukların da gönüllerini fethetti.Vatandaşlar,böyle bir organizasyonu gerçekleştirip Hatipoğlu`nu kendileriyle buluşturduğu için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.