İftar Çadırında Halk-Başkan Buluşması

Ramazan ayında kentte birlik, beraberlik, kaynaşma duygularının yaşanması amacıyla belediyenin kurduğu iftar çadırı, her gün binlerce kişiyi ağırlarken, Başkan Sözen de iftar akşamlarında halkla buluşup sohbet ediyor,sorun dinliyor.

Manavgat Belediyesi`nin stadyum yanına kurduğu iftar çadırı ve Ramazan Şenlikleri alanı, her gün binlerce Manavgatlıyı ağırlıyor. İhtiyaç sahipleri, iftar saatinde evine gidemeyen kent esnafı ile birlik, beraberlik, kaynaşma duygularını yaşamak isteyen vatandaşlarımızın buluştuğu iftar çadırında her gün huzur içinde yenen iftar yemekleri, büyük ilgi görüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de hemen her gün iftar çadırında halkla beraber olmaya özen gösteriyor.

İftar saati öncesinde alana gelen Başkan Sözen, masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor, sıkıntıları dinliyor. Birim müdürlerinin de tam kadro bulunduğu iftar saatlerinde, Başkan Sözen, vatandaşların sorunlarını ekiplerine not ettirerek anında gerekenin yapılmasını sağlıyor. Belediye Başkanı Sözen`i her gün karşılarında gören vatandaşlar, memnuniyetini dile getiriyor. İftardan sonra ise şenlik alanındaki karagöz-hacivat, ortaoyunu gösterileri her gün pek çok vatandaş tarafından ilgiyle izleniyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iftar çadırının kentteki birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını pekiştirdiğini, bu nedenle kendisinin de her akşam gelerek bu duyguları yaşamaya çalıştığını dile getirdi.

Sözen,"Ramazan ayının ilk gününden itibaren mümkün olduğu kadar her gün iftar çadırında bulunmaya özen gösteriyorum. Halkımla beraber olmak beni çok mutlu ediyor. Yaptığım sohbetlerde sorunları dinleyerek anında çözümler bulmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında bu paylaşımları herkesin yaşamasını diliyor, iftar çadırımıza daha önce gelmemiş vatandaşlarımızın da en azından bir iftarını burada bizlerle yapmasını arzu ediyoruz" dedi.