Başkan Sözen`den Güreşçilere Barbekü Partisi

Türkiye`de başarılarıyla isim yapmış Yağlı Güreş Başpehlivanları,Ata sporumuz yağlı güreşlerin Manavgat`ta gelişmesi için her türlü desteği ve ilgiyi gösteren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.

Şahali Kurt ve Abdullah Seçim, pehlivanlar Oktay Sancak,Mustafa Ölmez,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`le Boğaz Otel Mesire alanındaki yemekte buluştu.

Başpehlivan Recep Kara,Başkan Sözen`e sembolik olarak plaket şeklinde güreşçi kısbeti hediye etti.Başkan Sözen,ata sporu güreşlere büyük önem verdiklerini ve bundan sonra spora katkılarının devam edeceğini dile getirdi.Başpehlivan Recep Kara, Manavgat`ta sporun gelişmesine katkı yapan Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e tüm pehlivanlar adına teşekkür etti. Hep birlikte yenen eğlenceli yemekten sonra güreşçiler,belediye gençlik merkezindeki antrenmana geçti.