"GÜNDEM" İlgi Gördü

Manavgat Belediyesi`nin hizmetlerinin kent halkına duyurulduğu bülten niteliğindeki, aylık, ücretsiz yayın organı "Gündem Gazetesi", yeniden hayata geçti.

3. sayısı ile halkla buluşan gazetenin dağıtımına başlandı. 2 gündür Manavgat Belediyesi`nin kültür etkinliklerine katılan vatandaşlara dağıtılan gazetenin içeriğindeki konular da büyük ilgi çekti. Gazetenin Mayıs ayı sayısında Manavgat Belediyesi`nin ırmak kıyılarında 3 etapta uygulamaya başladığı, geleceğe miras olarak bırakılabilecek büyük peyzaj projeleriyle ilgili olarak görsel içerikli detaylı haber yer aldı.

"Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışıyoruz" sloganıyla çıkan gazetede Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in de "Sevginin Gücüyle, Hedefimiz Çalışmak İmkansızı Başarmak" başlıklı halka hitap yazısı büyük ilgiyle okundu. Manavgat Belediyesi`nin kültür ve sanat etkinlikleri, 20 milyon Avro`luk Dev AB İçme Suyu Projesi, Sosyal Market hizmetleri ile yol, kaldırım, parke çalışmaları ve duyurular da gazetedeki başlıklardan bazıları. Gündem gazetesini inceleyen vatandaşlar, "Belediyenin hizmetleri hakkında yetersiz ve eksik bilgiye sahiptik. Şimdi bu yayın aracılığıyla daha doğru bilgileri ilk ağızdan alabileceğiz" dedi. Gazetenin Manavgat Belediyesi resmi internet sitesinden de okunabileceği belirtildi.