Gençlik Merkezi`nin Gurur Gecesi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in en önemli icraatlarından birisi olan Gençlik Merkezi,5.gurur yılını, düzenlediği gençlik şöleni ile kutladı. Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanında yapılan 5.Gençlik Şöleni Buluşması`nı izlemeye Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,gençlik merkezi kursiyerleri,velileri ve Manavgat halkı geldi.İlginin yoğun olduğu etkinlikte küçük kursiyerlerin sunduğu bale gösterisi ayakta alkışlandı.Gecede karate,judo, aikijitsu,dallarında eğitim alan gençlerin gösterileri ise nefes kesti. Gecede halk oyunları da Manavgatlılara keyifli anlar yaşattı.Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nin 5.yıl etkinlikleri kapsamında satranç turnuvasında dereceye giren çocukların başarısı ise bir kez daha Manavgat halkının takdirini topladı.Belediye Başkan Vekili Erşan Özden Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere Başarı sertifikaları ve hediyelerini sahneye çıkarak takdim etti.Gençlik Merkezi`nde çeşitli dallarda eğitim alan çocukların aileleri,Manavgat Belediyesi`ne teşekkür ederek kursların artarak devam etmesini istedi.

Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, konuşmasında Gençlik Merkezi`nde 20 dalda eğitim verildiğini belirterek her yıl binlerce gencin kişisel gelişiminin bu kurslarla sağlandığını vurguladı. Özden, gençlik merkezinin kentteki kültür, sanat, spor alanında büyük bir açığı kapattığını söyledi.Erşan Özden, katkıları için Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.2009 yılında kurulan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde jimnastik, modern dans, resim, klasik gitar, yabancı dil, tiyatro, karate, judo, aikijitsu, satranç, masa tenisi, kort tenisi, bağlama, halk oyunları, yüzme, güreş, yağlı, güreş, aerobik, step, plates, resim, masa tenisi, Latin dansları, Arjantin tango, halk oyunları, yabancı dil, tiyatro eğitimi alıyor. Bu arada yeni açılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi kompleksinde ise Yaz Kursları`nın başladığı belirtildi.

Yaz Kurslarında gitar, resim, ebru, Almanca, Rusça, Ahşap boyama ve takı tasarım kurslarının yaz boyunca verileceği belirtildi.Kayıtlar için Çetin Emeç Caddesi`nde İbrahim Sözen Gençlik Merkezi`ne müracaatların yapılabileceği belirtildi.