Gençlik Merkezi`nde 4.Yıl Coşkusu

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi,kuruluşunun 4`üncü yılını muhteşem bir Gençlik Şöleni düzenleyerek kutladı.

Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanında yapılan 4. Gençlik Şöleni`ni izlemeye Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy ile gençlik merkezi öğrencileri, aileleri ve 2 bine yakın vatandaş geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yurt dışında olması nedeniyle geceye Manavgat halkına gönderdiği anlamlı mektupla katıldı. Sözen mektubunda, gençliğe her zaman büyük önem verdiğini, Gençlik Merkezi`nin her geçen gün halkın desteğiyle büyüdüğünü, Gençlik Merkezi Kompleksi inşaatının ise Ağustos ayında tamamlanarak açılacağını söyledi.

Belediye Başkan Vekili Erşan Özden de konuşmasında Gençlik Merkezi`nde 4 yılda 20 dalda 5000 öğrencinin yetiştirildiğini ve merkezin bu anlamda kentteki kültür, sanat, spor ve kişisel gelişim alanında büyük bir açığı kapattığını söyledi. Erşan Özden, katkıları için Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti. Daha sonra gençler ve çocuklar müzik, dans, Uzakdoğu sporları, jimnastik, halk oyunları dallarındaki hünerlerini sahneye çıkarak sergiledi. Çocuklarını izlerken duygulanan veliler, fotoğraf çekmek için adeta birbiriyle yarıştı. Gecede karate, judo, aikijitsu, dallarında eğitim alan gençlerin gösterileri nefes kesti.

4. Gençlik Şöleni`nde kursları bitirerek başarı elde eden öğrencilere sertifikaları ve öğretmenlere de katkıları için çiçek ve plaketleri Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy tarafından verildi. 2009 yılında kurulan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde şu anda 800 öğrenci, jimnastik, modern dans, resim, klasik gitar, yabancı dil, tiyatro, karate, judo, aikijitsu, satranç, masa tenisi, kort tenisi, bağlama, halk oyunları, yüzme, güreş, yağlı, güreş, aerobik, step, plates, resim, masa tenisi, Latin dansları, Arjantin tango, halk oyunları, yabancı dil, tiyatro eğitimi alıyor.