Başkan Gençlere Projelerini Anlattı

Çağlayan İlköğretim Okulu 8-K Öğrencileri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret ederek belediye yönetimi ile ilgili bilgi aldı.

Sınıf öğretmenleri Erdoğan Akyer ile birlikte belediyeye gelen 20 öğrenci, Başkan Sözen`e çiçek sundu. Başkan Sözen öğrenci grubunu kapıda karşılayıp tek tek ellerini sıktı. Daha sonra toplantı masasına geçen öğrenciler, Başkan Sözen`in konuşmasını ve öğütlerini dikkatle dinledi. Başkan Sözen, gençlere, gelecekte sorumluluk almaları gerektiğini, bunun için de mutlaka eğitimlerini tamamlamak zorunda olduklarını söyledi.

Daha sonra öğrenciler kent yönetimi ile ilgili sorularını Başkan Sözen`e yöneltti. Başkan Sözen, Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi, Stadyum projelerini görsel çalışmaları göstererek anlattı. Sözen,"Sevgili çocuklarımız şu an yürüttüğümüz çalışmalarımız ve hazırladığımız bütün projelerimiz sizlerin geleceğini temin etmek içindir. Irmak Kıyısı Peyzaj projemiz, Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi, Katlı Pazar, Stadyum projelerimiz hep sizin daha iyi hizmetler alabilmeniz, gelecekte daha mutlu olabilmeniz içindir. Yaptığımız her iş, her hizmet sizin içindir" dedi.