Gençlerden Başkan Sözen`e Ziyaret

Manavgat`ta geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresi sonrasında yeni göreve gelen CHP Manavgat Gençlik Kolları yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.

Ziyarete CHP yönetiminin Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Çetin,
yeni başkan seçilen Gençlik Kolları Başkanı Okan Altıntaş ile gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gençleri büyük bir nezaketle kapıda karşılayan Başkan Sözen, yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundu. Gençlerin seslerini duyurabilmek adına siyasette yer almalarının sevindirici olduğunu dile getiren Başkan Sözen, çalışmalarına her zaman destek verdiğini söyledi.

Başkan Sözen, "Geleceğimiz olan gençlerimize her zaman önem verdim ve vermeye devam edeceğim. Bu günün gençleri yarının yöneticileri demektir. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak gençlerimizin her türlü gelişimi için alt yapı hazırlıklarımız sürüyor. Manavgatlı gençlerimizin siyasette de yer alarak seslerini duyurmalarını da ayrıca destekliyorum" dedi.

e-imar