Sn.Şükrü Sözen`in Gaziler Günü Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen Gaziler Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Türk Milleti tarihi boyunca vatanı, bayrağı, bağımsızlığı ve kutsal saydığı değerler uğruna kahramanca mücadeleler vermiş ve eşsiz zaferler kazanmıştır. Bu uğurda her zaman seve seve canını ortaya koyan Mehmetçiklerimiz, ya şehitlik ya da gazilik mertebesine erişmiştir. Kurtuluş Savaşı`nın da zaferle neticelenmesinin temelinde bu fedakarlık, bu inanç vardır. Bugün de birlik ve bütünlüğümüze kasteden bölücü teröre karşı eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onlara çok şey borçluyuz. Türkiye bölücü terör nedeniyle son bir ayda onlarca şehit vermiştir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin acısı yüreğimize kor bir ateş gibi düşmüştür. Bu yıl Gaziler Günü`nde tek dileğimiz terörün son bulması ve bundan sonra şehit ya da gazi vermemektir. Manavgat Belediyesi olarak şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü meselesi ile bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en hassas şekilde ilgilenmeye ve onlara layık oldukları kıymeti vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ebedi varlığını korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için, canlarını hiç tereddüt etmeden siper etmiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü`nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı