Başkan Sözen`den Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Şükrü SÖZEN 24 Temmuz Gazeteciler Günü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

İletişim organlarının her geçen gün büyük bir önem kazandığı günümüzde halkımızın doğru ve tarafsız haber akışını sağlayan basın kuruluşları ve bu kuruluşlarda görev yapan gazetecilerimizin sorumluluklarını daha faal hale getirmektedir. Bir ülkenin bir kentin geleceğini yönlendirmek basının elindedir. Basın, halkı yönlendirirken özgür bir şekilde olaylara objektif olarak bakmalı ve olayları saptırmadan halka doğruları anlatmalıdır. Basın objektif yaklaşırsa o bölgede yaşayan insanlar da doğru bilgilendirilmiş olur. Basınımızın ne kadar zor şartlarda hizmet verdiği bilinen bir gerçektir. Yağmur, çamur, sel demeden görevlerini büyük bir sorumlulukla icra eden bütün gazetecilerimize başarılar diliyorum. Gerçekten zor şartlarda verilen bu mücadelede özellikle Manavgat`ımızın problemlerinin çözümü noktasında bir ortak payda etrafında birleşilmesi en büyük arzumuzdur. Manavgat`taki basın camiasının bu hassasiyetle hareket ettiğini biliyoruz ve bugüne kadar gösterdikleri gayreti bundan sonra da göstereceklerine inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yerel ve ulusal yayın organlarında çalışan basın çalışanlarımızın, Basında Sansürün Kaldırılışının yıldönümü olarak da belirlendiği 24 Temmuz Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı