Başkan Sözen`den Festivalin En İyilerine Ödül

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in,yerel basını güçlendirmek,onların çalışmalarını teşvik etmek ve başarılarıyla kamuoyunda daha çok gündeme gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği"Manavgat Belediyesi En İyi Festival Fotoğraf Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu.

Bir hafta önce gazeteci ve TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu,Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel,Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Üyesi ve İHA Antalya Temsilcisi Cafer Eser,Habertürk Antalya Temsilcisi Tekin Atay,Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akaya, Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen ve Eğitimci Osman Mülayim`den oluşan jüri toplanarak 17. Manavgat Barış Suyu ve 3. Motosiklet Festivallerinin en iyi fotoğraflarını seçmişti.

Değerlendirmede Nehir Gazetesi`nden Arif Kaplan 67 puanla 1`inci olarak 3 bin TL, Manavgathaberi.com internet sitesi sahibi gazeteci Abdi Işık 64 puanla ikinci olarak 2 bin TL ve Türkbeleni Gazetesi`nden Recep Memili ise 58 puanla 3. olarak bin TL para ödülü almaya hak kazanmıştı. Başkan Sözen, başarılı gazetecilere dün plaket ve para ödüllerini makamında takdim etti. Festivalleri takip eden ve başarılı gazetecilere tebrik eden Başkan Sözen, yerel medyayı çok önemsediğini tekrar dile getirdi.

Başkan Sözen,"Manavgat`ta gazeteci kardeşlerimiz her şartta hep yanımızdalar. Zor şartlarda mesleklerini yapıyorlar. Bu yarışmamızda ana fikir basın sektörünün önemini kamuoyuna bir kez daha duyurarak onların çalışmalarına, emeklerine sahip çıkmaktır. Belediyemize haberleriyle, yorumlarıyla, fotoğraflarıyla katkı yapan bütün gazetecilerimize de ödül alan arkadaşlarımızın şahsında teşekkür ediyorum" dedi.