Manavgat Belediyesi`nde Festival Seferberliği

Başkan Sözen`in Talimatıyla

Manavgat Belediyesi, bu yıl 7-8-9-10 Haziran`da yapılacak olan 17. Manavgat Barış Suyu, Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile 3. Manavgat Motosiklet Festivali için hazırlıklarını tamamlamaya başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, festivalin eksiksiz bir şekilde yapılabilmesi için tüm belediye ekiplerine talimat vererek seferber etti.

Asfaltlar Yenilendi

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların giriş ve çıkışlarını daha rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmesi amacıyla festivalin yapılacağı Futbol Sahası etrafındaki tüm yolları yeniden asfaltladı. Festival organizasyonunu yapan firma ile ortaklaşa çalışan belediye ekipleri, geceli gündüzlü harıl harıl çalışıyor. Futbol sahası içinde, önünde ve Boğaz Otel Mevkii`nde sahne kurma çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye`nin En Büyük Sahnesi

Bu yıl her iki festival için toplam 4 sahne kuruldu. Sanatçıların konser vereceği saha içindeki sahnenin 12 ayaklı , Truss sahne sistemi ile donatılmış 2 dev led ekranı bulunan Türkiye`nin en büyük sahnesi olduğu belirtildi. Bunun dışında Anadolu Ateşi`nin sergileyeceği gösteri için de ayrıca 4 ayaklı sahne ve Bubble Çocuk Orkestrası ve çocuk gösterileri için ayrıca bir sahne kuruldu. Boğaz Otel Mevki`ndeki Motosiklet Festivali için de bir büyük sahnenin kurulum çalışmaları da tamamlandı.

Her Şey Düşünüldü

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, festival organizasyonunda vatandaşların güvenliği için de çok titiz davrandı. 500 kişinin görev alacağı dev organizasyonda, 350 de güvenlik görevlisinin çalışacağı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Festivalimizin hazırlıkları yavaş yavaş tamamlanmaya başladı. Her şeyin eksiksiz yapılması için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Festival coşkumuzu Manavgat halkıyla birlikte yaşayacak olmaktan çok mutluyuz" dedi.