Festival Korteji Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

17.Manavgat Barış Suyu Kültür,Sanat,Turizm ve Gençlik Festivali ve 3`ncü Manavgat Motosiklet Festivali korteji onlarca nostaljik araç ve motosikletin katılımıyla gerçekleştirildi.

17. Manavgat Barış Suyu Kültür,Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ve 3`ncü Manavgat Motosiklet Festivalin korteji, onlarca nostaljik araç ve motosikletin katılımıyla gerçekleştirildi.
17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ve 3`ncü Manavgat Motosiklet Festivali`nin resmi açılışı kortejle başladı. Manavgat çarşı girişinde toplanan onlarca nostaljik araba ve motosiklet, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, palyaço ekipleri ve festivalde sahne alacak bazı gruplarla beraber kortejde yer aldı

Antalya Caddesi`nden İbrahim Sözen Caddesi`ne, oradan da stadyuma giden kortej ekibindeki motosikletliler kısa süreliğine bazı yerlerde gösteri gerçekleştirdi.Yol boyunca çevre halkı tarafından da alkışlanan grup, Antalya Büyükşehir Belediyesi bandosunun çaldığı parçalara da eşlik etti. Kortejde renkli görüntüler oluştu.

8-10 Haziran tarihleri arasında bir çok etkinliğe imza atacaklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl festival temalarının "Sevgi ve Barış Önce Kalpte Başlar" olduğunu belirtti. Sözen, "Festivalde bir Üçok etkinliğin yanında Sibel Can, Volkan Konak, Edip Akbayram, Zeynep Dizdar ve Baha sahne alacak. Anadolu Ateş`i grubu da bize eşlik edecek. Festivalde yine "Festivaller, çocukların dünyalarına ayrı renk katar? düşüncesiyle yola çıktık. Ve onları unutmadık. Orkestra, yüz boyama ve sihirbaz gösterileri de yer alacak. Manavgat`ı çevre duyarlılığını herkese anlatmak istiyoruz" dedi.