Başkan Sözen`den Akaydın Hoca`ya Festival Daveti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Mustafa Akaydın`ı makamında ziyaret etti. Başkan Sözen`e Belediye Meclis Üyesi Erşan Özden ve Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek de eşlik etti. Başkan Sözen, bu yıl çok daha geniş kapsamlı yapılacak olan 17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile bu 3. Manavgat Motosiklet Festivali`ne Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Mustafa Akaydın`ı da davet etti.

Başkan Akaydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her konuda desteğe hazır olduklarını, büyük bir mani çıkmadığı halde mutlak surette festivale de katılacağını söyledi. Başkan Prof. Akaydın, "Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen sevdiğim ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğim bir arkadaşım. Manavgat`a büyük ve güzel projelere imza atıyor. Bu yıl festivallerini geniş kapsamlı yapacaklarını öğrendim. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Şükrü Sözen`in bütün çalışmalarına elimizden geldiğince destek olacağız. Festivallerine de büyük bir mani çıkmadığı halde katılmayı çok istiyorum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.