Başkan Sözen`den 30 Ağustos`ta Fener Alayına Davet

Manavgat Belediyesi 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü Manavgat halkının daha coşkulu bir şekilde yaşayabilmeleri için muhteşem bir program hazırladı.

Manavgat Belediyesi,30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü Manavgat halkının daha coşkulu bir şekilde yaşayabilmeleri için muhteşem bir program hazırladı. 30 Ağustos 2012 Perşembe Günü akşam saat 21.00`de Kordon Caddesi Anfi Tiyatro`daki etkinlikler saat. 21.00`den itibaren başlayacak. Gecede Kıbrıs Sinerji Halk Oyunları ve Modern Dans Topluluğu ve Ankara Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Folklör Grubu en güzel danslarını Manavgat halkı için sergileyecek. Ardından verilecek Rock Konseri sonrasında ise Manavgat Belediyesi`nin önceden hazırladığı meşalelerle fener alayı yapılacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkını 30 Ağustos 2012 Perşembe günü Kordon Caddesi Anfi Tiyatro`da yapılacak programa ve fener alayına katılmaya davet etti. Başkan Sözen,"Biz Manavgat halkı, sevinçlerde, üzüntülerde hep birlikte tek yürek ve el ele olduk. Tüm milli duygularımızla Manavgat halkını bir kez daha 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 90`ıncı yıldönümü olan bu kutlu günümüzde elele ve tek yürek olmaya davet ediyorum. Gelin bu coşkuyu birlikte yaşayalım" dedi.

e-imar