Başkan SÖZEN`den Sanayi Esnafına Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,belediye çalışmaları kapsamında bir yandan büyük yatırımlarını tamamlamak,hizmetleri aksatmamak çalışırken,bir yandan da yerel seçimlere yönelik gezilerini de hızla sürdürüyor.

Esnaf Memnun

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışmaları kapsamında bir yandan büyük yatırımlarını tamamlamak, hizmetleri aksatmamak çalışırken, bir yandan da yerel seçimlere yönelik gezilerini de hızla sürdürüyor. Başkan Sözen son olarak Sanayi Bölgesi?nde işyeri bulunan esnafları ziyaret etti. Çalışırken Başkan Sözen?i karşılarında gören sanayi esnafı oldukça memnun kaldı.Sözen kimi iş yerlerinde oturup çalışanlarla uzun uzun sohbet etti. Sanayi esnafı,zaten Başkan Sözen`in sık sık sanayiyi ziyaret ettiğini dile getirerek,``Başkanımız zaten bizleri sık sık ziyaret eder,sorunlarımızı dinler. Şimdi seçim çalışmaları yapıyor. Bize ilk gelişi değil.Hizmetlerden memnunuz. Yeni dönemde de sanayiye daha da önem vereceğine inanıyoruz``dedi.

Her Zaman Kendimizi Yakın Hissettik

Başkan Sözen,kimi iş yerlerinde esnafın sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Kentin can damarı sanayi bölgesine belediye olarak büyük önem verdiklerini belirten Başkan Sözen,yeniden belediye yönetiminde söz sahibi olunması durumunda hizmetleri artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Sözen,``Biz her zaman Sanayi esnafımızı kendimize yakın hissettik.Onları sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık.Belediye olarak Sanayi Bölgesi`nde yol,kaldırım düzenlemesi, köprü gibi çalışmalarımızı yapmıştık. Çalışmalarımızda Sanayi esnafımız her zaman bizi destekledi.Bütün hizmetler halkla beraber yapıldığı zaman verimli ve devamlılık getirir.Biz de sanayi esnafımızla birlikte daha uzun yıllar el ele hizmet üretmeye devam edeceğiz.dedi.