Başkan Sözen`den Engelsiz Meclisi`ne Destek

Manavgat Kent Konseyi Engelsiz Meclisi`nin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret ederek, projelerini paylaştı.

Ziyarette Manavgat Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Hüseyin Boz`a Engelsiz Meclis Sekreteri Gözde Seval Ergün ve üyeler Adem Küçükmumcu, İsmail Erdoğan ile Salih Koçhan da eşlik etti.Engelsiz Meclis üyelerini büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Aynı zamanda Manavgat Meslek Yüksekokulu`nda Öğretim Görevlisi de olan Engelsiz Meclis Başkanı Hüseyin Boz,Başkan Sözen`e Manavgat`ta kuracakları Engelliler Koordinasyon Merkezi Projesi`nden bahsetti.Hüseyin Boz,10-16 Mayıs tarihlerinde kentte bir Engelliler Haftası organizasyonu yapacaklarını dile getirerek,yapılacak olan kermes, meydan etkinlikleri ve film gösterimi organizasyonları ile ilgili olarak Başkan Sözen`den destek istedi. Başkan Şükrü Sözen,Kent Konseyi bünyesinde kurulan Engelsiz Meclisi`nin çalışmalarını her zaman desteklediklerini belirterek, Engelliler Haftası etkinliklerinde de mutlaka katkı yapacaklarını söyledi.

Başkan Sözen,Kent Konseyi`nin Engelsiz Meclisi`nin çalışmalarından birisi olan `Engelsiz Kent` projesini de desteklediklerini vurgulayarak belediye çalışmalarını bu alanda yürüteceklerini söyledi.Sözen; ``Manavgat`ı `Engelsiz Kent` yapmak girişimlerimiz halihazırda devam ediyor ve bu konuda çok hassasız hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Engelli vatandaşlarımızı her zaman hazırladığımız projelerimizin baş köşesine yerleştirdik.Irmak Kıyısı Projesi,Kültür Merkezi,Gençlik Merkezi,Stadyum gibi büyük projelerimizde engellilerimizin rahatça girip çıkabilecekleri oluşumları planladık.Bunun dışında ise mevcut hali hazırda kullanılan kaldırım ve geçitlerde de engelli rampalarımızı unutmadık.Belediye girişimize engelli rampamızı yaptık. Yeni açılan yol ve kaldırım çalışmalarımızda da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Manavgat`ı engelli vatandaşlarımızın rahatça yaşayacağı bir kent haline getireceğiz``dedi.