Başkan Sözen,Engelli Vatandaşları Unutmuyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Manavgat`ı engelsiz kent yapma" söylemlerini her fırsatta hayata geçirmek için çaba sarf ederek engelli vatandaşları bir an bile yalnız ve desteksiz bırakmıyor.

Kentte yaşayan engelli vatandaşlara halk otobüslerinden ücretsiz yararlanma hakkı veren Başkan Sözen, Manavgat`ın geleceğine şekil verecek bütün yeni projelerde, özel kullanım alanları yaratmaya çalışıyor. Her insanın bir gün engelli olabileceği düşüncesini bir an bile aklından çıkarmayan Başkan Sözen, belediyeye gelen akülü araba isteği taleplerini de hiçbir zaman geri çevirmiyor. Başkan Sözen son olarak Şelale Mahallesi`nde yaşayan 32 yaşındaki felçli hasta Selkan Erenoğlu`nu ziyaret ederek akülü araba hediye etti. 1.5 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra yatağa bağımlı kalan genç adam Başkan Sözen`e dert yandı. Akülü araba almak amacıyla pek çok yere müracaat ettiğini ancak çabalarının sonuçsuz kaldığını anlatan genç adam, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Bu güne kadar akülü araba isteği taleplerini hiçbir zaman geri çevirmediklerini dile getiren Başkan Sözen, "Bugüne kadar 30?a yakın araç hediye ettik. Bu tür talepleri encümen toplantılarımızda ilk sıraya alıyor ve hiç geri çevirmiyoruz" dedi. Başkan Sözen, genç adama geçmiş olsun dileklerini ileterek her türlü ihtiyacında belediyeye müracaat edebileceğini söyledi.