Belediyemizden Engelli Vatandaşlara Piknik

Manavgat Belediyesi,10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle kentte yaşayan engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik bir piknik organizasyonu düzenledi.

Boğaz Otel önündeki yeşil alanda yapılan pikniğe,700 kadar engelli vatandaş,aileleriyle katıldı.Piknik alanında top oynayan,çocuklarıyla birlikte havuza giren aileler,öğle yemeğinde de mangal keyfi yaptı. Piknik organizasyonunda misafirleri, Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in kent dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy,Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya ve belediye çalışanları ağırlayarak tüm isteklerini yerine getirdi.Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,aynı zamanda Anneler Günü olması nedeniyle engelli annelerine ve ailelere karanfil dağıttı.

Dünyanın en kutsal ve zorlu görevini engelli annelerinin üstlendiğini belirten Erşan Özden,annelerin gününü kutladı.Belediyeye ait olan Boğaz Otel`de yapılan engelli rampasını da yine ilk olarak engelli vatandaşlar denedi.Günün sonunda işitme engelliler,değişik kıyafetler giyerek küçük bir tiyatro gösterisi yaptı. İlginç tiplemeleriyle katılımcıların büyük beğenisini toplayan işitme engelliler,kendilerine böylesine güzel bir gün armağan ettikleri için belediye ekiplerine teşekkür etti.