Sözen`den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik,emek ve dayanışma günüdür.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü,emeğin dayanışması,çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği,demokrasi kültürünün zirveye çıktığı,sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer etmiştir ve bundan sonra da böyle olacaktır.

Günümüzün zor ekonomik koşullarında alın terleriyle,hayat şartları ile mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz, çalışanlarımız bizim için birer kahramandır.Türk çalışanı,emeğinin karşılığını almayı ve güzel günleri görmeyi fazlasıyla hak etmektedir.

Manavgat Belediyesi olarak bizim de amacımız,işçisiyle,esnafıyla, memuruyla,turizm çalışanıyla, genciyle,yaşlısıyla kısacası tüm halkımızın arasındaki bütünleşme köprüsünü kurmak,sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşatabilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm belediye çalışanlarımızın ve ülkemizin 1 Mayıs ve Emek,Dayanışma Günü`nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı