Eğlenceli Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Manavgat Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor

Belediyenin Manavgat Stadyumu yanında oluşturduğu iftar çadırında her akşam 2000 kişiye iftar yemeği verilirken, iftar sonrası ramazan geceleri de düzenlenen etkinliklerle oldukça eğlenceli geçiyor.Saat 21.00`de başlayan Ramazan eğlencelerinde vatandaşlar ve özellikle çocuklar Hacivat,karagöz ve ortaoyunu izleyerek zaman geçiriyor.

Bazı akşamlar da yerel ve Türkiye`nin yakından tanıdığı sanatçılar şenlik alanında konser veriyor.Belediye Ramazan etkinliklerinin son konuğu ise ünlü sanatçı Sami Çelik oldu.Konseri izlemeye çok sayıda vatandaş katıldı. Sami Çelik`in türküleriyle coşan Manavgatlılar,gece boyunca bol bol dans ederek eğlendi.