Gençlik Merkezi`nden Din Dersleri Kursu

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi, çocuklarımıza İslam dininin vecibeleri ve dini kurallarımızı öğretmek amacıyla Din Dersi Kurslarına start verdi. Manavgat Müftülüğü ile ortaklaşa yapılan ve Müftülükçe tayin edilen hocalarımız, tarafından verilen dersler, geçtiğimiz hafta başladı. Hafta içi her gün 14.00 ve 15.30 saatleri arasında verilecek olan din derslerine kayıtların devam ettiği belirtildi. Ücretsiz verilecek olan derslerden yararlanmak isteyenlerin Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi 746 11 00 Nolu telefondan veya şahsen müracaat ederek kayıt yaptırmaları istendi. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nden yapılan açıklamaya göre, din derslerine ilginin Manavgat`ta şimdiden büyük olduğu belirtildi. Çocuklarını kurslara gönderen aileler, din eğitimlerinin Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nce programa alınmasında öncülük eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.

e-imar