Cumhuriyet Meydanı`nda Konserli Açılış

Manavgat Belediyesi`nin etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda çifte sevinç yaşanacak.23 Nisan`da gündüz Manavgat Stadyumu`nda Çocuk Şenliği düzenlenirken,akşam ise ünlü sanatçı Zülfü Livaneli`nin konseriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı`nın açılışı yapılacak.

Çocuklar İçin Şenlik ve Tiyatro
Manavgat Belediyesi,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. 23 Nisan`da çocukların gönüllerince bir bayram geçirmesi ve eğlenebilmeleri düşüncesiyle Manavgat Belediyesi 1.23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri hazırlandı.Saat: 11.00`de Manavgat Stadyumu`nda başlayacak şenlikte çocuklar çeşitli animasyonlar,yüz boyama,şişme oyun grupları,palyaço gösterileri,sahne oyunları ile gönüllerince eğlenerek zaman geçirebilecek.Şenliklere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak çocuklarla bir araya gelecek.Belediye ekipleri,çocuklara gün boyunca balon,bayrak ve çocuk şarkıları CD`leri hediye edecek.24 Nisan`da ise Kordon Caddesi amfitiyatroda çocuklara yönelik ücretsiz olarak Güzel Düşler Ülkesi isimli müzikal oyun sahnelenecek.

Cumhuriyet Meydanı Livaneli`yle Açılıyor
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in girişimleriyle yeniden düzenlenip kente kazandırılan Cumhuriyet Meydanı`nın açılışı da 23 Nisan`da ünlü sanatçı Zülfü Livaneli`nin konseriyle birlikte yapılacak.Cumhuriyet Meydanı`ndaki konser öncesi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,halka hitaben bir konuşma yapacak.Daha önce 30 Mart`ta açılışı planlanan ancak sanatçı Zülfü Livaneli`nin babasının vefat etmesi nedeniyle 23 Nisan`a ertelenen konsere halkın yoğun katılımı bekleniyor. Manavgat Belediyesi Cumhuriyet Meydanı`nın açılış töreni ve Cumhuriyet Meydanı`nda yapılacak konser öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı.