Manavgat Belediyesi`nden Cumhuriyet Kutlamaları

Cumhuriyet Coşkusu Yaşanacak
Manavgat Belediyesi Kurban Bayramı`ndan hemen sonra kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı için bir kutlama programı hazırladı. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 89. yıldönümünde, Manavgat halkının Cumhuriyet coşkusunu daha iyi yaşamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen program, 29 Ekim Pazartesi günü Saat 19.30`da Manavgat Stadyumu`ndaki şiir dinletileri ile başlayacak.

Deniz Seki Konseri
Saat 20.00 de ünlü pop müzik sanatçısı Deniz Seki, Manavgat halkına bir konser verecek. Konser sonunda ise, vatandaşlar, belediye tarafından dağıtılacak olan meşale ve bayraklarla fener alayı oluşturacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 29 Ekim 2012 Pazartesi günü stadyumdaki kutlama etkinliklerine davet etti.

Başkan Sözen`den davet
Başkan Sözen, ``Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün ``En büyük eserim`` diyerek emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yılını Manavgat`ımızda daha büyük bir coşkuyla kutlamak amacıyla bir program hazırladık. Her 29 Ekim`de tazelenen azim, kararlılık ve enerjimizle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anacağız. Cumhuriyet kutlama programımıza çoluk çocuk herkesi davet ediyorum. Gelin Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayalım.