Başkan Sözen`in Çocuklarla Mutlu Günü

Çocukları çok seven, onlardan aldığı enerjiyle kendisini daha iyi hissettiğini her fırsatta dile getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda da tüm gününü çocuklara ayırdı.

Başkan Sözen,sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı`ndaki kutlama programına katılarak çocuklarla birlikte oldu.Başkan Sözen ardından 1 Manavgat Belediyesi Çocuk Şenliği`ne katılarak bütün gün çocuklarla bir arada olup onlarla oyunlar oynadı, hediyeler dağıttı.Etkinlikte şişme balon oyuncaklar,palyaçolar, animasyonlar,balon,bayrak ve yemek organizasyonu ile çeşitli etkinlikler yer aldı.Manavgat Belediyesi`nin çocuklar için düzenlediği ve hiçbir şeyin eksik olmadığı organizasyon küçükleri ve ailelerini çok mutlu etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise 23 Nisan`da çocuklar gibi şendi. Başkan Sözen,gün boyunca düzenlenen animasyonlara katılarak dans etti,top oynadı.Yüz boyama standında çocukların yüzlerini teker teker boyadı.Belediyenin çocuklar için hazırlattığı çocuk şarkıları CD`leri ise büyük ilgi gördü.Başkan Sözen CD`leri çocuklara kendisi dağıttı. Çocuk Şenliğine katılan aileler Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e böylesine güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti.

Sözen,``Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız bütün işler, onların gelecekte daha mutlu olabilmeleri içindir.Tüm Manavgat halkımızın ve Türk halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içtenlikle kutluyorum``dedi.Sözen, daha sonra CHP İlçe Kadın Kolları`nın öğrencilere burs sağlanması için stadyum alanı yanında düzenlediği kermese uğrayarak çocuklarla yakından ilgilendi.Sözen ardından stadyum alanına geçti.