Manavgatlı Çocuklar Festivalde Coştu

Manavgat Belediyesi`nin düzenlediği 17. Manavgat Barış Suyu Festivali`nde çocuklar da gönüllerince eğlenme fırsatını buldu. Çocuklar 3 günlük festival boyunca kendilerine özel olarak kurulan sahnede ünlü Bubble Çocuk Orkestrası, yüz boyama ve illüzyonist gösterileriyle gönüllerince eğlendi.

Türkiye`nin İlk Çocuk Orkestrası

Türkiye`de çocuklara özel kurulan ilk müzik orkestrası olan "Bubble Çocuk Orkestrası" festivale katılan çocuklara özel bir konser verdi. Çocukların sevdiği parçalardan oluşan repertuarları dört farklı dilde seslendiren orkestra, minik konukları eğlendiren kalbini fethetti. Orkestranın sanatçıları, sahnede çocukların anlayacakları şekilde bir ses tonu ve konuşma tarzı ile sahne alan grup festivale katılan çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Yüz Boyamaya Hücum

17. Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali kapsamında hazırlanan etkinlikler içinde festival alanına kurulan standlarda küçük konukların yüzleri istedikleri şekillerle sağlığa zarar vermeyen özel boyalarla boyandı. Festival alanında renkli görüntüler oluşturan minikler görülmeye değer bir görüntü oluşturdular.

Sihirli Dünyaya Sihirli Dokunuşlar

Türkiye`nin yakından tanıdığı illüzyonist Nevzat Kureş festival boyunca çocukların sihirli dünyalarına sihirli dokunuşlar yaptı. Festivalin başladığı günden bu yana miniklerin ilgisini çeken ünlü sihirbaz Kureş sahne gösterilerine küçükleri de dahil ederek renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Festivalde onları da unutmadık. Eğlendiklerini görmek bizi de mutlu etti" dedi.