Çocuklar Caillou`ya Hayran Kaldı

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi salonundaki Caillou müzikalini izlemeye yüzlerce çocuk geldi. Caillou karakterleri ile birlikte şarkılar söyleyip oynayan çocuklar, mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in sömestr tatiline giren Manavgatlı çocukları düşünerek hazırladığı sürpriz hediyelerden birisi Caillou müzikali oldu... Cumartesi günü saat 12.30-14.30 ve 16.30`da 3 seans halinde Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde sahnelenen Caillou müzikalini izlemeye yüzlerce çocuk geldi.

Belediye Gençlik Merkezi gün boyunca Caillou`yu görmeye gelen çocuklar ve aileleriyle doldu taştı. Caillou?nun kısa hikayelerinden oluşan müzikal gösteride kahramanın sevilen şarkıları hem Türkçe hem de orijinali olan İngilizce olarak seslendirildi. Müzikal, dansları ve şarkılarıyla çocukları kendinden geçirdi. Müzikalde maskotlar çocuklarla beraber oyunlar oynadı. Sahnede şarkılar söyleyip karakterlerle oynayan çocuklardan bazıları Caillou`dan ayrılmak istemedi.

Aileler,çok sevilen çizgi karakter Caillou`yu Manavgat`a getirdiği için Başkan Sözen`e teşekkür etti.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,çocuklar için etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.