CHP İl Disiplin Kurulu`ndan Belediyemize Ziyaret

CHP İl Disiplin Kurulu üyeleri,batı ilçeleri gezilerinden sonra şimdi de doğuya açıldı.CHP`liler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret etti.

CHP Antalya İl Disiplin Kurulu üyeleri,batı ilçelerinden sonra doğu ilçelerindeki belediye başkanları ve ilçe yönetimlerini ziyaretlerine devam ediyor.CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım ve kurul üyeleri Gülbahar Örs,Ökkeş Eran,Altun Kökver,İlhan Öztürk,Turay Sabur, Ömer Ünal ve Aytekin Yılmaz,beraberindeki CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.Başkan Sözen, disiplin kurulu üyelerini büyük bir nezaket ile ağırladı.İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım,İl örgütünün yerel seçim çalışmaları kapsamında Başkan Şükrü Sözen`i ziyaret ettiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Yıldırım,seçim sürecini birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçirmek amacıyla yapılan ziyaretlerin çok yararlı olduğunu vurguladı.

Yıldırım,``Batı ilçelerimize yaptığımız ziyaretlerimizi tamamladık. Doğu ilçeleri gezileri kapsamında Serik ve Manavgat`ı ziyaret ettik. Manavgat Belediye Başkanımız sayın Şükrü Sözen bizi sıcak bir şekilde karşıladı.Kendisiyle yerel seçim sürecini konuştuk. Birlikten kuvvet doğar.Birlik,beraberlik ve dayanışmanın olduğu yerde her kapı açılır.Arkasından da başarı gelir`` dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Sözen,``Manavgat Belediye Başkanı olarak kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden,parti ayrımı gözetmeden belediye başkanlığı görevimiz gereği tüm Manavgat halkına eşit şekilde hizmet ediyoruz.Bunu yaparken,partimizin çalışmaları içinde de yer alıyor ve paylaşımlarımızı sürdürüyoruz.Kendilerine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diliyoruz``dedi.