Çayyazı Mevkii`ni Artık Su Basmayacak

Manavgat Belediyesi Çağlayan Mahallesi Çayyazı Mevki Mehmet Koparan Caddesi`nin 7522 ve 7521. Sokaklarını kapsayan bölgesinde başlattığı yağmur suyu drenaj hattı çalışmasını tamamlamak üzere.

Toplam uzunluğu 400 metre olacak çalışma kapsamında 1200`lük yağmur suyu borusu döşenecek.Çalışmayla birlikte bölgede uzun süredir rahatsızlık veren ve Sarılar, Türkbeleni,Büyük Şelale ve Hastane Caddesi`nden gelen yağmur suları bertaraf edilmiş ve drenajı sağlanmış olacak.

Bölge halkı,su baskınlarının yoğun bir şekilde yaşandığı yerde yağmur suyu drenaj hattı çalışması başlatan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti.Başkan Sözen, kentte öncelikli olarak alt yapı sorunlarını tamamen çözmeyi hedeflediklerini söyleyerek çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.