Manavgat Belediyesi Botçularla Toplantı Yaptı

Manavgat Belediyesi`nde, ırmakta turist taşıyan bot ve tekne sahipleriyle toplantı yapıldı.Belediye Meclis toplantı salonundaki buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve Zabıta Müdür Vekili Turgay Şalgam başkanlık etti.

Manavgat Belediyesi`nde, ırmakta turist taşıyan bot ve tekne sahipleriyle toplantı yapıldı. Belediye Meclis toplantı salonundaki buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve Zabıta Müdür Vekili Turgay Şalgam başkanlık etti. Toplantıda Manavgat Irmağı`nın genel yapısı, ırmaktaki seyrüseferlerin güvenli bir şekilde yapılması ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye yetkilileri, günübirlik tur yapan teknelerin görsel kirlilik yaratan tabelalarını standart hale getirilmesi ile ilgili uyarılarını yaptı.

Botçular, ırmaktaki sıkıntılarını da bu toplantıda dile getirme imkanı buldu. Manavgat Irmağı`nın temizliği konusunda da ortak yürütülecek çalışmalar görüş alışverişleriyle karara bağlandı. Botçular, toplantının verimli geçtiğini, bu tür buluşmaların daha sık yapılmasını gerektiğini belirterek Manavgat Belediye Başkanlığı`na teşekkür etti.