Manavgat`ta Kick Boks Rüzgarı Esti

Antalya Minikler ve Yıldızlar Bay-Bayan Kick Boks Semi Kontak Şampiyonası tamamlandı. Tüm ilçelerden katılan 7 kulüpten 123 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada başarılı sporculara madalya ve kupalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen verdi.

Manavgat Avşar Gençlik ve Spor Kulübü`nün organize ettiği Antalya Minikler ve Yıldızlar Bay-Bayan Kick Boks Semi Kontak Şampiyonası Manavgat Kapalı Spor Salonu`nda yapıldı. Manavgat Avşar Gençlik ve Spor Kulübünün ev sahipliği ve organizasyonuyla gerçekleşen şampiyona Manavgat Tekstilciler Derneği, The End Restoran ve Özel Akdeniz Hastanesi sponsorluğunda yapıldı. Antalya genelinden minikler ve yıldızlar bay bayan kategorilerinde 7 kulüpten 123 sporcu müsabakalarda madalya için mücadele verdiler.

Şampiyonaya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kendir, Konfeksiyoncular ve Butikçiler Dernek Başkanı Selahattin Demir, Hasan Tüfekçi, kulüpler, antrenörler, sporcular ve çok sayıda sporsever katıldı. Şampiyonada Manavgat Avşar Spor Kulübü sporcuları ve Özel Sema Koleji Sporcuları 7 birincilik 4 ikincilik ve 6 üçüncülük olarak toplamda 17 madalya kazandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, maçlarda derece alan sporculara madalya ve kupalarını takdim etti. Başkan Sözen, şampiyonaya katılan tüm sporcuları tebrik ederken, sporcuları Manavgat`ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.