Başkan Sözen`den Karanfilli 1 Mayıs Kutlaması

Bütün Birimleri Ziyaret Etti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü, karanfil hediye ederek kutladı. 1 Mayıs`ın resmi tatil olması nedeniyle bir gün önceden kutlama yapan Başkan Sözen, hiçbir birimini atlamadan gezdi. Önce Belediye Başkanlığı`ndaki çalışanlarını tek tek ziyaret eden Başkan Sözen, ardından Fen İşleri Şantiyesi, Asfalt Şantiyesi, İtfaiye Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Şantiyesi`ni gezdi.

Şantiyelerdeki çalışanlarını toplayarak önce karanfilleri hediye eden Başkan Sözen, anlamlı birer de konuşma yaptı. Bu çok özel günlerinde Başkan Sözen`i karşılarında gören çalışanlar çok mutlu oldu.

Çalışanlara Anlamlı Konuşma

Başkan Sözen, çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi. "Bu gün işçinin emekçinin bayramı. Bu günün anlamı bizim için çok büyük. Resmi tatil olması nedeniyle sizleri bir gün önceden kutluyorum. Sizlerin hepinizin günümüzün zor ekonomik şartlarında evlerinizi geçindirmenin, ekmek götürmenin telaşı içinde olduğunuzu, bir çok güçlükler yaşadığınızı biliyorum. Ben Belediye Başkanınız ve işvereniniz olarak şartlarınızı daha da iyileştirmenin alternatiflerini arıyorum. Ama öncelikle kendinizi gerçekten emekçi olarak hissetmenizi istiyorum.

Manavgat`ımız bizlerden hizmet bekliyor. Sizden çok çalışmanızı istiyorum. Sizler yürekle, azimle çalışırsanız Manavgat o kadar iyi hizmet alır. İşte o zaman `biz Manavgat Belediyesinin çalışanlarıyız` diye gururla söyleyebiliriz"