Manavgat Belediyesi`nden Teknolojik Atak

Manavgat Belediyesi`nin başlattığı SMS Belediyeciliği ile artık vatandaşlar bir mesajla belediyeye ulaşarak dilek, istek ve şikayetlerini bildirebilecek, olan bitenden haberdar olacak.

Büyük Kolaylık

Manavgat Belediyesi daha kolay ulaşılabilir olmak amacıyla mobil iletişim çağına ayak uydurarak SMS Belediyeciliğini başlattı. SMS Belediyeciliği ile Manavgat halkı artık şikayet, istek ve önerilerini belediyeye direkt olarak mesajla iletebilecek. Ayrıca Belediyenin düzenlemiş olduğu organizasyon ve etkinliklerle kentteki cenaze duyurularını da hizmeti talep ettiği takdirde sürekli olarak öğrenebilecek.

Halk Memnun

SMS Belediyeciliği ile belediyenin bilgilendirme hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşların bildirmiş oldukları cep telefonuna SMS ile bilgilendirme mesajları atılacak. Vatandaşların ayrıca tüm operatörlerden cep telefonlarının mesaj bölümüne girerek aşağıda belirtilen şekilde de üye olabilecekleri açıklandı. Vatandaşların sadece bir SMS ile belediyeye ulaşabilecek olması Manavgat halkını memnun etti.Şimdiden Manavgat Belediyesi Bilgi İşlem bürosuna bilgilendirme hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerden çok sayıda mesaj ulaştığı bildirildi.

Sözen;"Teknolojik Yenilik Şart"

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, günümüzde tüm belediyelerin kendilerini teknolojik olarak yenilemek zorunda olduklarını dile getirdi. Başkan Sözen, "Belediyemize vatandaşların daha kolay ulaşabilmeleriyle ilgili yaptığımız çalışma neticesinde SMS sistemini başlattı. Artık vatandaşlarımız dilek, istek ve şikayetlerini bir SMS ile belediyeye bildirebilecekler. Ayrıca cenaze duyuruları ve belediye etkinliklerini yine bir SMS aracılığı ile öğrenebilecekler" dedi.

SMS ile Duyuru Sistemine Kaydolma

1-MANAVGAT yazın boşluk bırakın CENAZE yazın boşluk bırakın Telefon numaranızı yazarak 2535`e kısa mesaj gönderin. Belediyeden yapılan cenaze duyuruları otomatik cebinize gelsin.

2-MANAVGAT yazın boşluk bırakın DUYURU yazın boşluk bırakın Telefon numaranızı yazarak 2535`e kısa mesaj gönderin. Belediyeden yapılan Organizasyon ve ilan duyuruları otomatik olarak cebinize gelsin.

3-MANAVGAT yazın boşluk bırakın HEPSI yazın boşluk bırakın Telefon numaranızı yazarak 2535`e kısa mesaj gönderin. Belediyeden yapılan cenaze ve belediye duyuruları otomatik cebinize gelsin.

4-SMS Sistemi ile şikayet, talep veya öneride bulunmak (Hizmet Masası)

5-MANAVGAT yazın boşluk bırakın TALEP yazın boşluk bırakın şikayet,talep veya önerilerinizi yazarak 2535`e kısa mesaj gönderin. Talebiniz kayıt altına alınsın.