Belediyemizden Şehitlerimize Mevlüt

Manavgat Belediyesi, şehidimiz Ahmet Ozan Şarlak ve tüm şehitlerimizin adına 4 Mayıs 2012 Cuma günü Saat:12.00`de Külliye Camii`nde Mevlüd okutacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son şehidimiz Ahmet Ozan Şarlak ve geçmişte bölgemizden verdiğimiz Çanakkale Şehitlerimiz, 1. Dünya Savaşı`nda verdiğimiz şehitlerimiz ile tüm terör şehitlerimiz için okutacağı mevlüde tüm Manavgat halkını davet etti. Başkan Sözen, "Üzerinde yaşadığımız bu topraklar için gözlerini bile kırpmadan canlarını vermiş, kanlarını dökmüş şehitlerimize karşı olan borcumuz hiçbir zaman ödenemez. Amacımız elimizden geldiğince onları unutmadığımızı, hem de okutacağımız mevlüd ve dualarla kederli ailelerine ve Manavgat halkının yüreklerine bir nebze olsun su serpmek. İnşallah Ahmet Ozan Şarlak, bölgemizden verdiğimiz son şehidimiz olur. Allah bizlere bir daha böyle acılar göstermez. Tüm halkımızı Mevlüdümüze bekliyoruz" dedi.