Belediyeciler Futbolla Stres Attı

En sportmen Başkan;8 golün 5`i Başkan Sözen`den.

Manavgat Belediyesi çalışanları, belediye birimler arasında düzenledikleri futbol maçı ile stres attı.Kum Mevki`ndeki Manavgat Belediyesi Atatürk Stadyumu`nda düzenlenen futbol maçına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in yanı sıra 35 belediyeci 2 takım halinde katıldı.Zabıta, kültür ve sosyal işler; muhasebe servisi,personel birimleri ile pehlivanların katıldığı maç öncesi futbolcular,Başkan Sözen ile birlikte yeşil sahada ısınma hareketleri yaptı. 35`er dakikadan toplam 70 dakika oynanan maçta Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in takımı 8-6`lık skorla diğer takıma galip geldi.

Maçta 8 golden 5`ini atan Belediye Başkanı Şükrü Sözen üstün performansıyla takdir topladı. İş çıkında akşam saatlerinde yapılan eğlenceli maç ile stres atan belediyeciler, spor birlikteliklerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Sözen;Amaçlarının hem belediye çalışanları arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması hem de günün stresinin atılması için en etkili yolun spor olduğunu söyledi.

Sözen,belediye çalışanları arasında yapılan turnuvanın ileride kurumlar arasında da yapılmasını planladıklarını vurguladı.Sözen,yapılan maçtan sonra belediye çalışanlarının moral depolayarak daha verimli çalışacaklarına inandığını da ekledi.