Belediye Yunus Emre`de Sona Geldi

Manavgat Belediyesi,Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi`ndeki düzenleme çalışmalarını, modern finisher asfalt serme makinesi ile sıcak asfalt dökerek sonlandırdı.

Manavgat Belediyesi Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi`nde başlattığı yol genişletme, kaldırım, refüj, kavşak çalışmalarında sıcak asfalt döküm işi ile birlikte sona gelindi.Belediyenin başlattığı çalışmalar kapsamında Alpaslan Türkeş Bulvarı`ndan başlayarak ırmağa kadar devan eden cadde boyunca sağlı sollu kaldırım düzenlemesi yapıldı. Aydınlatma direkleri yeraltına alındı. Orta refüjde ise peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde zemin iyileştirilmesi yapılarak sıcak asfalta hazırlanan caddede öncesi gün, finisher asfalt serme makinesi ile işe başlandı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, caddenin Manavgat halkına yakışır niteliğe getirileceği belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, işin düzgün ve en kısa sürede yapılması için denetimlerini sıklaştırdı. Başkan Sözen,``Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi`nde başlattığımız düzenleme çalışması tamamlanmak üzere. Sıcak asfalt aşamasına gelen yolumuz şimdi halkımıza yakışır hale geldi. Hizmetlerin en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde yapılması amacıyla gücümüz nispetinde modern araç ve ekipmanlardan da yararlanmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır.Tüm Manavgat halkımız güzelleştirilen caddemizi güle güle kullansın``diye konuştu.