Manavgat Belediyesi,Projeleriyle Takdir Topladı

Manavgat Belediyesi,Büyük Projeleriyle Takdir Topladı.

Manavgat Belediyesi,İstanbul`da CNR Expo Fuar Merkezi`nde düzenlenen ``Kentine Güvenen Kentler Buluşması`nda``büyük projeleriyle takdir topladı.

Kılıçdaroğlu`ndan Manavgat`a Övgü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNR Expo Fuar Merkezi`ndeki``Kentine Güvenen Kentler Buluşması``nda,projeleriyle ön plana çıkan Manavgat Belediyesi standını ziyaret ederek.Kılıçdaroğlu ve yanındaki heyeti,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ağırladı.Kılıçdaroğlu uzun bir süre standda kalarak projeler ile ilgili olarak Başkan Sözen`den bilgi aldı.

Manavgat`ta hayata geçirilen Gençlik Merkezi,Kültür Merkezi,5000 kişilik Stadyum,Irmak Kıyısı Projeleri, Huzurevi projesi ve Sosyal Market çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kılıçdaroğlu,Başkan Şükrü Sözen`i tebrik etti.

Kılıçdaroğlu,``Başkan Sözen,çok kısa zamanda Manavgat`ta çok güzel işler yaptı. Burada sunumu yapılan projelerin hepsi de çok mükemmel. Kendisini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum``dedi.