Sözen`den Belediye Personeliyle Bayramlaşma

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,belediye başkanlığı yapmış olan rahmetli babası İbrahim Sözen`in belediye çalışanları ile işyerlerinde bayramlaşma geleneğini sürdürdü.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Başkanlığı yapmış olan rahmetli babası İbrahim Sırrı Sözen`in belediye personeli ile işyerlerinde çalışanların ayağına giderek bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkan Sözen Ramazan Bayramı arifesinde belediyenin kent içindeki tüm birimlerini Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy ile birlikte tek tek ziyaret etti. Her gittiği birime baklava ve çikolata da götüren Başkan Sözen, sırasıyla Temizlik İşleri Şantiyesi, Fen İşleri Şantiyesi, Park ve Bahçeler Şantiyesi, İtfaiye Müdürlüğü, Toptancı Hal Müdürlüğü (Hal içindeki esnaf), Otogar, Boğaz Otel, Asfalt Şantiyesi, Hayvan Barınağı, Cenaze Hizmetleri, Zabıta Müdürlüğü personeli ile Belediye Başkanlığı personelini ziyaret etti. Başkan Sözen`i sabahın erken saatlerinde karşılarında gören belediye çalışanları büyük mutluluk duydu. Sözen her birime hitaben birer anlamlı konuşma da yaptı.

Sözen,``Hep birlikte el ele bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.İyisiyle kötüsüyle 4 yılı geride bıraktık.5.yılın içindeyiz. Şunu bilmenizi isterim ki bazen aksaklıklar yaşansa da çalışmalarınızdan genel anlamda memnun oldum. Manavgat`a hep birlikte hizmet ettik. Kentin gelişimine katkıda bulunduk. Bundan sonra da beraber aynı yolda yürüyeceğiz. Hepinize teşekkür ederim. Bu bayramın siz ve aileniz için dostlukların, birlikteliğin, kardeşliğin yaşandığı güzel bir bayram olmasını diliyorum``dedi.

Başkan Sözen, Toptancı Hal ve Otogar`daki esnafı da tek tek ziyaret ederek iyi bayramlar diledi. Sözen kimi zaman domates kasası taşıdı, kimi zaman esnafla esprili konuşmalar yaparak günü güzel geçirdi. Gün boyunca ziyaretlerini sürdüren Başkan

Sözen,``Bu yıl da geleneğimizi sürdürerek Manavgat`a emek veren personelimizle bayramlaştım. Her birinin Manavgat`ta emeği vardır. Bu vesileyle de tüm Manavgat halkımın bayramını kutluyor, mutlu bayramlar diliyorum``dedi.