Manavgat Belediyesi 90 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Manavgat Belediyesi`nin düzenlediği Sünnet Şöleni, kayıt yaptıran 90 çocuğun sünnet olarak erkekliğe adım atmaları ile başladı. 10 gün sürecek olan sünnet operasyonları sonrasında 24 Ağustos`ta muhteşem bir sünnet şöleni düzenlenecek.

Manavgat Belediyesi sünnet şöleni, çocukların sünnet olarak erkekliğe adım atmaları ile başladı.Belediyeye kayıt yaptıran 90 çocuktan 10`u dün, Hisar Tıp Merkezi,Anadolu Hastanesi ve Bilgi Hastanesi`nde hijyenik şartlarda sünnet oldu. Aileleriyle birlikte hastanelere gelen çocuklar oldukça heyecanlıydı. Kimi korkup ağlayan, kimisi heyecandan yerinde duramayan çocukları hastane personeli ve aileleri rahatlatmaya çalıştı. Sünnet olan çocuklara Manavgat Belediyesi tarafından sünnet gömleği hediye edilirken, çocukların 24 Ağustos`ta yapılacak sünnet şenliği için de kıyafetleri temin edildi.

90 çocuğun, 10 gün boyunca gruplar halinde hastanelerde sünnet edileceği belirtildi.Manavgat Belediyesi`nce düzenlenecek muhteşem sünnet şenliğinde ise Nostalji Grubu olarak bilinen Türk pop müziği sanatçıları Selçuk Ural,Gökben,Semiha Yankı, Berkant ve İskender Doğan`ın sahne alacağı belirtildi.Çocuklar için düzenlenecek etkinliklerle renklendirilecek olan sünnet şölenine hazırlıkların sürdüğü açıklandı.