Belçikalı Meclis Üyelerinden Belediyemize Ziyaret

Facebook sayfaları aracılığı ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`le irtibata geçen Belçika`nın Brugge Şehri Belediye Meclis üyesi Dolares David,Belediye Meclisi Grup Lideri Hadine Pierens ve Belediye Sekreteri Marian Dalle tatil için geldikleri Manavgat`ta,Manavgat Belediyesi`ni ziyaret etti.

Belçikalı heyeti,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in şehir dışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ağırladı,Brugge Şehri Belediye Meclis Üyesi Dolares David, Şimşek`den belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak kendi ülkelerindeki uygulamalardan da bahsetti.Dolares David,daha sonra Başkan Sözen için Brugge`den getirdikleri hediye paketini sundu.

Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek de Belçikalı meclis üyelerine yabancı dilde hazırlanmış tanıtım kitapçıkları,2013 yılı takvimi ve kalem takımı hediye etti.Büyük bir Türkiye ve özellikle Atatürk hayranı olduğunu dile getiren Dolares David, her yıl tatillerini bu nedenle Türkiye`de geçirdiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,önümüzdeki yıl da Belçikalı heyeti ağırlamaktan memnun olacaklarını vurguladı.