Sözen,İşyerinde Bayramlaşma Geleneğini Sürdürdü

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat`ta eskiden belediye başkanlığı yapan dedesi Şükrü Sözen ve babası İbrahim Sırrı Sözen`in,Belediye personeliyle işyerlerinde bayramlaşma geleneğini bu bayramda da sürdürdü.

Özellikle babası İbrahim Sırrı Sözen`in,``Bayramlarda hiçbir belediye personelini ayağıma getirmedim. Hepsini tek tek işbaşlarında ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettim`` sözlerini unutmayan Başkan Sözen, gerek personel gerekse görev ve sorumluluk alanları giderek büyüyen Manavgat Belediyesi`nin çalışanlarıyla gün boyunca işyerlerinde tek tek gezerek bayramlaştı.

Sözen`in bayramlaşma gezisi, akşam saatlerine kadar sürdü. Bayramlaşma gezisine öğle mesaisi sonrasında Mezbaha Müdürlüğü ile başlayan Başkan Sözen sırasıyla, Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Asfalt Şantiyesi, Temizlik İşleri Şantiyesi, Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı, Manavgat Belediyesi Otogarı, Manavgat Belediyesi Toptancı Hali`ni ziyaret etti. Başkan Sözen son olarak Manavgat Belediye Başkanlığı içinde Zabıta Müdürlüğü çalışanları ve Belediye Başkanlık binası içinde çalışanlarıyla bir araya gelerek tek tek bayram kutlaması yaptı.

Başkan Sözen, her gittiği işyerine tepsi tepsi baklavalar ve çikolata ikramı götürmeyi de ihmal etmedi. Bütün çalışanlarına baklavadan ikram ederek huzurlu, rahat ve mutlu bir bayram geçirmelerini dileyen Başkan Sözen, babasının sürdürdüğü geleneği bozmadan yıllar boyunca devam ettirmekten mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen, kimi zaman çalışanlarla oturarak onlarla esprili bir şekilde sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Sözen, halkın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için seferber olup gece gündüz demeden hizmet vermeye çalışan personeline teşekkür etti.

Sözen,``Bir bayrama daha hep birlikte ulaştık. Bayramlar iyiliklere, güzelliklere vesile olan günlerdir. Kırgınlıkların ortadan kalktığı, herkesin birbiriyle sevgiyi, dostluğu, bazen bir lokma ekmeği paylaştığı bayramlar toplumumuzda çok önemlidir. Ben bir arkadaşınız olarak, belediye başkanınız olarak bu bayramda varsa kırgınlıklarınızı telafi etmenizi istiyorum. Bunun için en uygun zaman budur. İşleriniz itibarıyla da mesainize bundan sonra daha çok sarılın. Manavgat bizden hizmet bekliyor. Görev anlayışınıza güveniyorum. Bayramın sizlere ailelerinize sağlık, sıhhat, afiyet, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Bayram itibarıyla her birinizin çok daha mutlu olmasını diliyorum`` dedi.