Başkan Sözen`den Bayram Hediyesi Akülü Araba

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,bayram arifesinde 4 engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Başkan Sözen,gün içinde önce Boztepe Köyü`nde oturan doğuştan engelli 60 yaşındaki Osman Yıldız`ın evini ziyaret ederek akülü arabasını hediye etti.Osman Amca Başkan Sözen`i karşısında görünce çok sevindi. Yıllardır yatağa ve yakınlarına bağımlı bir şekilde yaşamını sürdüren Osman Amca akülü arabası sayesinde artık rahatlıkla gezip dolaşabileceği için çok sevindiğini söyleyerek Başkan Sözen`e teşekkür etti.

Başkan Sözen,daha sonra Şelale Mahallesi`nde oturan felçli Ali Ünal ve Ali Yel isimli vatandaşları ziyaret etti.Engelli vatandaşlara akülü arabalarını teslim eden Başkan Sözen, ailelerle uzun uzun sohbet de etti.

Sözen son olarak 8 yaşındaki küçük Sude`yi ziyaret etti.Küçük Sude, arabasını ilk olarak Başkan Sözen ile birlikte denedi.Sözen ve Sude uzun süre sohbet edip birlikte oyunlar oynadı.Başkan Sözen,engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını her ay 5 ya da 6 vatandaşımıza onların hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştıracak olan akülü arabalarını hediye ettiklerini söyledi.Sözen,Manavgat`ı engelli vatandaşların daha rahat yaşayabilecekleri bir yer haline getirmek için de çalıştıklarını söyledi.

Sözen,``Manavgat`ta çok sayıda engelli vatandaşımız var.Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz.Bu gün sağlıklı gezerken,yarın aynı durumda bizler de olabiliriz.Manavgat için planladığımız bütün projelerimiz engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.Bugün de onların bayramda daha rahat gezebilmeleri için akülü arabalar hediye ettik.Son 1.5 yılda 50`ye yakın akülü aracı vatandaşlarımıza teslim ettik. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek``dedi.